Download hier de eerste twee hoofdstukken van Spotlight!

Schrijfbegeleiding

Miljoenen mensen ter wereld schrijven: de een voor de lol, de ander om een gevierd auteur of een beroemde blogger te worden. Waarom je schrijft en op welk niveau is niet eens zo belangrijk, schrijven heeft de mooie eigenschap dat het zorgt voor totale ontspanning: even ben je helemaal weg uit het hectische leven van alledag. Schrijven wordt leuker als je er beter in wordt.

Dat plezier en die vooruitgang vind ik belangrijk. Vroeger moest jij je aanpassen om je te laten bijspijkeren. Anno 2015 is dat andersom: dankzij een online cursus of een coachingstraject hoef je de deur niet meer uit voor je schrijfbegeleiding. Nog belangrijker: je wordt bijgespijkerd wanneer het jou uitkomt, want jouw agenda bepaalt wanneer je tijd kunt maken om te schrijven en te bloggen. Om aan te sluiten bij je eigen wensen, vindt je hier verschillende mogelijkheden. Zo leer je precies wat je nodig hebt: minimale effort en maximaal resultaat, afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Online cursus

Online schrijfcursus

Je wilt echt werk maken van je blog of boek. Omdat je niet precies weet waar je moet beginnen, heb je iets nodig dat je bij de hand neemt: een online cursus.

1-op-1 Schrijfcoaching

1-op-1 schrijfcoaching

Heb jij behoefte aan maatwerk waarmee je alles leert? Dan is een 1-op-1 coachingstraject waarin je zoveel mogelijk leert in korte tijd perfect voor jou. Incl. feedback en manuscriptbegeleiding.

Manuscriptbegeleiding

manuscriptbegeleiding
Je bent eindelijk klaar, dus tijd voor champagne! Maar wanneer is een manuscript echt af? Bij een uitgever krijg je één kans! Dus maak van je eerste versie de beste versie en laat je helpen om de beste kwaliteit te leveren.