Download hier de eerste twee hoofdstukken van Spotlight!

Boeken

Spotlight

Het leven van model en glamour girl Kim de Kleijne gaat over rozen. Ze krijgt haar eerste hoofdrol in een grote Nederlandse speelfilm en niets lijkt een gedroomde carrière als actrice in de weg te staan. Toch heeft het succes een onverwachte keerzijde: hoe sneller haar ster rijst, hoe meer haar privéleven door haar vingers glipt.
Ondertussen hoopt de gearriveerde actrice Nora Binnendijck op een comeback. Haar gloriedagen zijn voorbij en ze zit eenzaam en in een Gooise villa die ze niet meer kan betalen. Gedreven door wanhoop zet Nora alles op alles om nog een keer te schitteren en haar carrière nieuw leven in te blazen. Maar de spotlights staan inmiddels op Kim gericht…

spotlight


Boek 2

Goed nieuws! De tweede versie van het nieuwe boek is af en staat gepland voor de ‘zomeraanbieding’ van 2016. Tipje van de sluier: dit tweede boek heeft een hoog tempo, leest al even fijn weg als Spotlight, maar is een tikje spannender en dodelijker en verschijnt onder het genre psychologische thriller in mei volgend jaar. Nieuws over de titel, omslag én natuurlijk de eerste hoofdstukken lees je binnenkort hier!

In de media

Video

thrillerinterview